Bienenweide, červená ruža
Bienenweide, červená ruža
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Bienenweide, červená ruža

Rosa canina 'Bienenweide Rot' - Číslo tovaru 2216505
Obsah balenia:1 ks
Ruža Bienenweide poteší ľudí rovnako ako včely. Kvety sú bohaté na nektár a peľ, a preto sa stávajú cielom včiel a čmeliakov. Rastom je medzi nízkymi záhonovými a trpasličími ružami. Ideálny je k lemovaniu záhonov alebo výsadbe v skupinách. Môžu sa pestovať v nádobe na balkónoch alebo terase. Kvety sú červené.
14,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba červená
Výška dospelej rastliny 40-50 cm
Stanovisko: Slnečné až polotienisté, vyvarujte sa chladných a mokrých stanovísk Pôda: Hlboko nakyprená, hlinitá, bohatá na živiny Výsadba: Štep zasadiť zhruba 5 cm pod pôdu. Korene nesmú byť vo výsadbovej jame zalomené alebo deformované. Jama musí byť dostatočne hlboká a široká, korene musíme rozprestrieť po celej jame. Hnojenie: Dlhodobo pôsobiacim hnojivom, hnojivom na ruže alebo pri pestovaní v nádobách tekutým hnojivom. - Dlhodobo pôsobiacim hnojivom: len 1x na jar - Hnojivom na ruže: 1x na jar a 1x v polovici júla - Tekutým hnojivom: od jari 1x týždenne Najneskôr od augusta už neprihnojovať, aby mohla ruža do zimy dostatočne vyzrieť. Zálievka: Podľa potreby a poveternostných podmienok Výška: 40 - 50 cm Kvety: jún – október červené kvety Rez: po odkvitnutí, neskoro na jeseň, odstrániť odkvitnuté kvety (posledné očko musí smerovať vždy von) Prezimovanie: Obaliť korunu priepustnou tkaninou, ktorá odvádza vodu, ale bude rastlinu chrániť pred chladom.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené