Plamienok Warzawska Nike
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plamienok Warzawska Nike

Clematis 'Warszawska Nike' - Číslo tovaru 3328241
Obsah balenia:1 ks
Nový, veľmi vyhľadávaný fialovočervený zimuvzdorný druh so silným rastom. Uprednostňuje čerstvú pôdu a polotienisté miesta. Kvitne jún - september, dosahuje výšku 2,5 - 3 m.
17,38 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko tieň, polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Slnečné až tienisté PÔDA: Priepustná, humózna HNOJENIE: Pred vyrašením výhonkov na jar a v júni 1x hnojivom na popínavé rastliny. VÝŠKA: Do 3,00 m POTREBA MIESTA: Asi 1,00 m RAST: Potrebuje oporu k popínaniu KVETY: Jún – september, zamatovo fialovočervenej farby – jednoduché, veľkosť 10 cm. Tento druh kvitne na tohtoročných výhonkoch. REZ: Na jar odstrániť všetky suché konáre až k prvým zeleným púčikom. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný, opadavý EXTRA TIP: Plamienok vyžaduje stále vlhkú pôdu, vhodné je zakryť pôdu pri koreňoch napr. pôdopokryvnými rastlinami.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené