Cezmína vrúbkovaná 'Dark Green'
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Cezmína vrúbkovaná 'Dark Green'

Ilex crenata 'Dark Green' - Číslo tovaru 3319153
Obsah balenia:1 ks
Stredne vysoký ker, má malé, oválne, neopadavé, lesklé listy vyrastajúce z tmavo vínových vetvičiek. Rastie husto a bohato sa rozvetvuje. Má kompaktný rast, dobre znáša rez. Kvety sú nevýrazné, drobné. Plody sú malé, čierne, mierne jedovaté. Vysádzajte na slnečné až polotienisté stanovište do dobre odvodnenej, mierne vlhkej zeminy s kyslým pH. Mrazuvzdorná do cca -27 ° C. Dodávame rastlinu s priemerom cca. 15 cm.
32,08 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: polotienisté, chránené pred vetrom PÔDA: dobre odvodnená, mierne vlhká zemina s kyslým pH HNOJENIE: Na jar a potom 1x za mesiac pomaly rozpustnými hnojivami. Pri výsadbe pridať rašelinu. ZÁLIEVKA: Primeraná zálievka - citlivá na preschnutie! RAST: Až 3 metre, ročný prírastok 20 -30 cm LISTY: Tmavozelené, lesklé, zelené po celý rok. Podobné buxusom. Sú jedovaté! KVETY: Biele, máj - jún PLODY: Čierne, jedovaté! REZ: Dobre znáša rez a tvarovanie, ma jar alebo v druhej polovici júla. Vhodná ako živý plot. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná do -27 °C. Je potrebné chrániť pred mrazom - zakryť čečinou! V tuhých zimách môže zamrznúť, ale pomerne sa dobre zregeneruje.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené