Kalina bodnanská
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Kalina bodnanská

Viburnum bodnantense "Dawn" - Číslo tovaru 3309100
Obsah balenia:1 ks
Stredne vysoký ker hustého rastu. Konáre rastú najprv vzpriamene, potom sa rozklenú. Prvé kvety sa objavia už v novembri, ale hlavné obdobie kvitnutia pripadá na január - február. Z tmavoružových púčikov sa stanú svetlejšie, voňavé kvety. Sviežozelené listy sa na jeseň sfarbia najprv dočervena, potom dofialova. Kalina je zimovzdorná. Veľkosť pri dodaní: 40 – 50 cm.
15,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február stred - November koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Február stred - November koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100 -200
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Nenáročná, priepustná záhradná pôda VÝŠKA: cca: 2 - 3 m POTREBA MIESTA: cca 2,50 m KVETY: Podľa poveternostných podmienok, od konca decembra až do marca. Ružové okolíky, silno voňajúce, prvé kvety od 2. – 3. roku pestovania. REZ: Nie je potrebný, popr. len presvetľujeme, keď je strom príliš vysoký a hustý. PREZIMOVANIE: zimovzdorná
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené