Jazmín previsnutý
Jazmín previsnutý
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Jazmín previsnutý

Solanum jasminoides - Číslo tovaru 6620221
Obsah balenia:1 ks
Vždyzelená rastlina silného rastu. Od mája do októbra oplýva snehobielymi kvetmi. Výhonky môžu prevísať alebo sa môžu nechať navinúť na podperný systém. Vyžaduje slnečné alebo polotienisté stanovisko. Prezimujte na chránenom mieste bez mrazov. 19 cm črepník, výška asi 60 cm.
24,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec stred - Október koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec stred - Október koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Farba bielá
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150-200 cm
STANOVISKO: Polotieň, znesie aj priame slnko PÔDA: Bežná záhradná zemina ZÁLIEVKA: Výdatná zálievka (bal nesmie vyschnúť) a pravidelné hnojenie 1x týždenne KVETY: Veľmi rýchlo rastúca nenáročná a stálozelená popínavá rastlina. Špičky výhonkov sú zdobené hustými chumáčmi zloženými z 15 až 20 kvietkov bielej farby. Voňavé. DOBA KVITNUTIA: Od mája do októbra REZ: Neskoro na jeseň silno skrátiť výhonky PREZIMOVANIE: Nie je zimovzdorný. Schovať cez zimu na svetlé miesto, kde nemrzne (5 – 10 °C) a pôdu cez zimu udržiavať suchšiu.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené