Brečtan popínavý
Brečtan popínavý
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Brečtan popínavý

Hedera helix Goldchild - Číslo tovaru 6600626
Obsah balenia:1 ks
Pochádza z tropických oblastí, vzhľadom na citlivosť na mráz, sa u nás pestuje ako izbová rastlina. Dlhé výhonky pekne vyniknú aj voľne vysiace alebo prichytené na oporu. Čím má listy pestrejšie, tým viac obľubuje teplejšie miesto, ale priame slnko nemá rád. Pôdu uržiavať mierne vlhkú, s výnimkou zimy, od marca do augusta hnojiť každé dva týždne. Rastlina na čistenie vzduchu.
7,45 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko: Izbová popínavá rastlina. Svetlé, polotienisté miesto. Chrániť pred priamym slnkom. Péda: Substrát pre izbové rastliny. Mladé rastliny sa odporúčajú každý rok na jar presadiť do novej kvalitnej a priepustné zeminy. Staršie rastliny stačí presádzať približne po troch rokoch. Na dno nádoby umiestnime drenáž proti premokreniu. Hnojenie: Od jari do jesene 2x za mesiac tekutým hnojivom. Zálievka: Vyvážená. V lete častejšie podľa potreby (nenechať substrát úplne vyschnúť). V zime, ak máme rastlinu v chladnejšej miestnosti, zálievku obmedzíme. Občas môžeme brečtan osprchovať vlažnou vodou. Množenie: Odrezkami. Odstrihnuté a olistené šľahúne vložíme do nádobky s vodou, aby zakorenili a potom ich môžeme vysadiť do kvetináča. Rastú často len z vody, takže sú vhodné aj pre hydroponické pestovanie.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené