Beztŕnna malina Glen Ample
Beztŕnna malina Glen Ample
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Beztŕnna malina Glen Ample

Rubus idaeus 'Glen Ample' - Číslo tovaru 4403096
Obsah balenia:1 ks
Silne rastúca, vysoko úrodná, dlho dozrievajúca odroda. Jej plody sú veľké, jemne aromatické, ľahko sa oberajú, dobre sa prepravujú. Dozrieva od začiatku júla do septembra.
14,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec začiatok - November koniec

Už prijímame objednávky!

Doba výsadby Marec začiatok - November koniec
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Doba dozrievania júl začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200 cm
STANOVISKO: Slnečné, polotienisté, chránené proti vetru. PÔDA: Neutrálna, bohatá na živiny s dostatkom vlahy. HNOJENIE: Na jar a po zbere hnojivom na drobné ovocie, je možné použiť Cererit. PLODY: Plodí na dvojročných výhonkoch. Plody dozrievajú od júla, sú veľké, lesklé, sýto červené farby. Plody sú veľké, červené a šťavnaté. Plodí od augusta do prvých mrazíkov. REZ: Na jeseň zrezať výhony, ktoré odplodili tesne nad zemou. Jednoročné výhony ponechať, budú plodiť v budúcom roku. Pri každom reze maliníkov zároveň odstraňujeme uschnuté, polámané, veľmi slabé alebo napadnuté výhony. Rastlina sa presvetlí, zosilní a ďalšie výhony potom môžu lepšie rásť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené