Ostrica oddialená
Ostrica oddialená
Ostrica oddialená
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Ostrica oddialená

Carex remota - Číslo tovaru 1169782
Obsah balenia:3 ks
Okrasná tráva, ktorá vytvára husté trsy. Dorastá do výšky okolo 40 cm. Listy sú úzke a majú sviežu zelenú farbu. Vďaka svojej dĺžke sú často poliehavé. Kvitne od mája do júna. Vysádzajte na polotienisté až tienisté miesto do vlhkej až zamokrenej pôdy. Ideálne sú na okraje jazierok či rybníkov. Strih nie je nutný, iba na jar odstráňte (opatrne vytrhajte) suché časti. Zimovzdorná.
11,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 35
Výška dospelej rastliny 30 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Polotienisté, tienisté. Prudké jarné slnko môže poškodiť listy. PÔDA: Výživná, priepustná, vlhká. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok. Pôda by mala byť stále mierne vlhká. VÝŠKA: Zhruba do 30 cm. LISTY: Dlhé, úzke, poliehavé, zelené. KVETY: Máj – jún. REZ: Listy ostrice nie je nutné rezať. Stačí len na jar ručne odstrániť suché a poškodené listy. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná do - 25 stupňov. Mladé rastliny odporúčame pred mrazmi zahrnúť vrstvou lístia, prípadne zakryť čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené