Plamienok Multi Pink
Plamienok Multi Pink
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plamienok Multi Pink

Clematis Multi Pink - Číslo tovaru 3330498
Obsah balenia:1 ks
Plamienok s plnými, pastelovo ružovými kvetmi s priemerom 8-10 cm. Dorastá do výšky 1,5 - 2,5 metra. Kvitne 2x ročne, prvýkrát na prelome jari a leta na bočných výhonkoch z minuloročného dreva a druhýkrát koncom leta na koncoch nových výhonov. Vysádzajte do výživnej, mierne vlhkej pôdy na slnečné až polotienisté stanovište. Oblasť pri koreňoch odporúčame zakryť vrstvou mulča alebo vysadiť nízkymi trvalkami. Na začiatku jari vyrežte všetky suché a slabé výhony a ponechajte len silné. Bočné výhony zrežte až k páru viditeľných, silných púčikov. Klematis je pnúca rastlina, vyžaduje oporu. Mrazuvzdorný do -30 stupňov.
24,25 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba ružová (pink)
Výška dospelej rastliny 150-250 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, humózna, bohatá na živiny. ZÁLIEVKA: Vyvážená zálievka. HNOJENIE: Na jar pred rašením výhonkov hnojivom na popínavé rastliny. Hnojiť iba dobre zakorenené rastliny. VÝŠKA: Približne 1,5 - 2,5 m. POTREBA MIESTA: Asi 1m RAST: Popínavý. KVETY: 2x ročne. plné, ružové. REZ: Na začiatku jari vyrezať suché a slabé výhony a ponechať len silné. Bočné výhony zrezať až k páru viditeľných, silných púčikov. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný, odporúčame na zimu zakryť oblasť nad koreňmi čečinou a ochrániť tak pred zmrznutím. EXTRA - TIP: Klematis vyžaduje vlhkú pôdu (vyváženú zálievku) a vyhovuje mu zakrytie pôdy pri koreňoch, napr. pôdokryvnými rastlinami.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené