Gladioly 25 ks 10-12 cm
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Gladioly 25 ks 10-12 cm

Gladiolus mix 10/12 - Číslo tovaru 5500264
Obsah balenia:25 ks
Dekoratívne gladioly na rez so silným rastom a kvetmi fantastických tvarov v zaujímavých farbách. Extra dlhé kvitnutie. Prezimujte na mieste bez mrazov. Obvod hľuzy 10–12 cm.
7,70 € / balenie
1. balenia od: 7,70 €/ balenie
2. balenia od: 7,10 €/ balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február začiatok - August koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Február začiatok - August koniec
Výsadbová vzdialenosť (cm) 8
Rezané kvety áno
Výška dospelej rastliny 80-100 cm
STANOVISKO: Slnečné, chránené a teplé PÔDA: Stredne ťažká, priepustná, vlhká a mierne kyslá PESTOVANIE: Od mája. Na mieste výsadby nakypríme pôdu do hĺbky asi 25 cm. Pred pestovaním preosejeme kompostovanú pôdu a zmiešame ju s dlhodobo pôsobiacim hnojivom. Hľuzy vysádzame do tejto zmesi. Odporúčame pripevniť k opornej tyči. HNOJENIE: Na začiatku kvitnutia 1x hnojivom na kvetinové cibule. VÝŠKA: Asi 1 m VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: cca 8 cm KVETY: Jún/júl – september, prvé kvety podľa pestovania a pôdnych podmienok REZ: Po odkvitnutí odstrihneme kvetné stonky, listy ponecháme PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná, začiatkom októbra cibule vyberieme zo zeme, očistíme a necháme uschnúť. Prezimujeme v miestnosti pri 4 – 10°C v pilinách alebo v novinovom papieri.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené