Vista petúnia ružová (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vista petúnia ružová (3)

Číslo tovaru 6618715
Obsah balenia:3 ks
Petúnie zo série Vista sú najlepšie vyšľachtené petúnie súčasnosti. Tieto krásky sú samočistiace, bujne rastúce a odolné. Kvitnú mimoriadne bohato a dlho. Zasadené do kvetináča alebo balkónovej debničky, ich husté kvety takmer zakryjú lístie a ponúkajú fantastický pohľad. Vysadené v záhrade môžu byť použité aj na vytvorenie kvetinového koberca.
10,10 € / balenie
1. balenia od: 10,10 €/ balenie
2. balenia od: 7,50 €/ balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

STANOVISKO: Slnečné a veľmi svetlé. Petúnie sú absolútne deti slnka. PÔDA: Priepustná, humózna kvetinová pôda. HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom, napr. náš Duostar Gold alebo špeciálnym hnojivom na petúnie. ZÁLIEVKA: Podľa poveternostných podmienok, tiež až 2x denne mäkkou zálievkovou vodou (dažďová voda) najmä v skorých ranných a večerných hodinách. POTREBA MIESTA: Asi 6 rastlín na 1 m. KVETY: Ružové. RAST: Hustý, kompaktný, mierne previsnutý. KVITNUTIE: Máj až do skorej jesene, zhruba od konca júla rastlina pomaly odkvitá. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná, jednoročná rastlina. EXTRA TIP: Petúnie bývajú bohužiaľ často napádané škodcami (vošky). Na ochranu používame lepové dosky, pretože na postrek petúnie reagujú negatívne.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené