Malina Polka
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Malina Polka

Rubus Idaeus Polka - Číslo tovaru 4403014
Obsah balenia:1 ks
Stálerodiaca odroda. Doba dozrievania začína už v júli a trvá až do novembra. Európu dobíja nie len svojou úrodnosťou, ale aj svojou výbornou chuťou. Jej veľké plody sú ľahko oberateľné. Rodí na ročných výhonkoch, preto na jar môžete orezať všetky minuloročné výhonky. Vyžaduje pôdu bohatú na živiny a dostatočné zavlažovanie.
9,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50-100
Doba dozrievania júl koniec
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené proti vetru. PÔDA: Humózna, sypká, radšej hlinitá. V lete dávať pozor na dostatočnú zálievku, obzvlášť pri pestovaní v nádobe zabrániť premokreniu. Mulčovacia vrstva (lístie, rezaná tráva) pri koreňoch pomáha udržať vlhkosť v pôde. HNOJENIE: Marec/apríl 1x hnojivom na bobuľoviny. VÝŠKA: cca. 150 cm POTREBA MIESTA: Kruhový priestor s priemerom až 80 cm. RAST: Bujný PLODY: Oválne sladké plody. REZ: Po zbere odrežeme odplodené prúty, mladé výhonky ponecháme. Rodí aj na jednoročných výhonkoch. PREZIMOVANIE: Nanesieme mulčovací vrstvu ako ochranu pred vyschnutím pôdy.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené