Hosta Fire and Ice (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hosta Fire and Ice (3)

Hosta x fortunei 'Fire and Ice' - Číslo tovaru 1157848
Obsah balenia:3 ks
Kopijovité listy so zeleným okrajom. Kvety levanduľovej farby. Uprednostňuje vlhké, tienisté stanovisko, napríklad v blízkosti brehu. Dekoratívna listnatá okrasná rastlina, ktorej sa darí aj vo väčšej nádobe na balkóne alebo terase. Kvitne júl – august, výška 50 – 60 cm.
22,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20-30
Farba modrá (fialová)
Výška dospelej rastliny 30-50 cm
STANOVISKO: Slnečné, polotienisté, tienisté. V sparnom lete chrániť pred poludňajším slnkom. PÔDA: Úrodná, vlhká, dobre drenážovaná. HNOJENIE: Na jar a na jeseň obložiť pôdu rašelinou. VÝŠKA: 50 – 60 cm POTREBA MIESTA: cca. 40 cm RAST: Pomaly rastúci, v skupinách. Môže sa vysádzať ako pôdopokryvná rastlina. LISTY: Biele so zeleným okrajom. KVETY: Jún – august, od 3. až 4. roku výsadby. Zvončeky levandulovej farby na jednej stonke. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, nie je potrebné chrániť. POZNÁMKA: Listy tejto rastliny majú radi slimáky.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené