Margaréta, biela (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Margaréta, biela (3)

Leucanthemum - Číslo tovaru 1157651
Obsah balenia:3 ks
Známa záhonová rastlina vhodná na rez; na silnej stopke sú umiestnené 8 – 10 centimetrové jednoduché snehobiele kvety. Ideálna na rez i do záhona.Veľmi elegantná, stredne vysoká trvalka. Vysádzajte na slnečné stanovište, do ľahkej, priepustnej pôdy. Plne mrazuvzdorná.
9,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 30
Rezané kvety áno
Farba bielá
Výška dospelej rastliny 80 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté PÔDA: Suchá, bohatá na živiny, priepustná HNOJENIE: 1x na jar hnojivom na trvalky - počas kvitnutia 1x mesačne tekutým hnojivom VÝŠKA: 70 až 80 cm POTREBA MIESTA: Asi 75 cm KVETY: Júl až september, jednoduché, veľké čisto biele kvety REZ: Po1.kvitnutí odstrihnúť, čím podporíte ďalšie kvitnutie, neskoro na jeseň kompletne zastrihnúť PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, pôdu zakryť
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené