Rudbekia Goldsturm (3)
Rudbekia Goldsturm (3)
Rudbekia Goldsturm (3)
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Rudbekia Goldsturm (3)

Rudbeckia fulgida - Číslo tovaru 1157633
Obsah balenia:3 ks
Nenáročná, stredne vysoká trvalka. Rozkvitá veľkými, zlatožltými kvetmi. Nádherné kvety od júna do septembra. Stred kvetu je tmavo hnedý. Stonky sú pevné, asi 60 cm vysoké. Vynikajúci rezaný kvet. Spravidla bývajú vetvené a nesú teda viac kvetov súčasne. Vysádzajte na slnečné stanovište. Dobre znáša aj ťažšie pôdy. Mrazuvzdorná.
9,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20-25
Rezané kvety áno
Farba žltá (oranžová)
Výška dospelej rastliny 60 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté, teplé. PÔDA: Priepustná a humózna. HNOJENIE: Skoro na jar hnojivom na trvalky. Podľa potreby a zloženia pôdy sa môže prihnojiť univerzálnym tekutým hnojivom. ZÁLIEVKA: Podľa potreby a podmienok. VÝŠKA: Asi 60 cm. KVETY: Veľké, zlatožlté s hnedým stredom. Odkvitnuté kvety pravidelne odstraňovať. KVITNUTIE: Júl-október. REZ: Po odkvitnutí skrátiť asi 10 cm nad zemou. PREZIMOVANIE: mrazuvzdorná
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené