Milota nádherná (3)
Milota nádherná (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Milota nádherná (3)

Eragrostis spectabilis - Číslo tovaru 1170084
Obsah balenia:3 ks
Veľkolepá trvalka tvoriaca červenkasto žiariace klasy od júla do októbra. 50 cm vysoká, kompaktná okrasná tráva. Dobre odoláva suchu. Vysádzajte na slnečné stanovište do suchšej, dobre odvodnenej kamenistej alebo piesčitej pôdy, kde rýchlo pokryje aj väčšie plochy. Mrazuvzdorná do -28 ° C.
12,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Rezané kvety áno
Farba červená
Výška dospelej rastliny 50 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, suchšia, piesočnatá. HNOJENIE: Nie je nutné. VÝSADBA: Jar, jeseň. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Podľa potrebnej hustoty výsadby, cca 30 - 50 cm. Vysádza sa skôr ako solitér. VÝŠKA: Cca 50 - 80 cm (podľa podmienok). KVETY: Kvitne od júla do októbra, kvety sú purpurovej farby. LISTY: Listy sú najskôr zelené, potom sa sfarbujú do bronzovej farby. REZ: Zaschnuté kostrnky na jar odstrániť. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené