Barkarole ruža
Barkarole ruža
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Barkarole ruža

Rosa hibrid - Číslo tovaru 2250129
Obsah balenia:1 ks
Bordová čajová ruža. Príjemná harmónia vôní a farieb. Tieto cenné ušľachtilé rastliny vynikajú svojimi elegantnými kvetmi a hodvábne lesklými, nádhernými farbami. Ich veľké kvety kvitnú na dlhých stonkách..
10,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október, november
Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Rezané kvety áno
Farba bordová
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 80-100 cm
Stanovisko: Slnečné a vzdušné Pôda: Hlboko nakyprená, hlinitá – bohatá na živiny Doba kvtnutia: Máj – október, zamatovo tmavočervenej až bordovej farby, voňavá Listy: Tmavozelené Výsadba: Korene skrátiť, na 6 – 10 hod. dať do vody – potom skrátiť výhonky – štep by mal byť zakrytý asi 5 cm pôdou. Hnojenie: Na jar 50 – 100 g viaczložkového hnojiva /m2 Výška: 60 – 80 cm Rez: V marci ponecháme 3 – 5 najsilnejších výhonkov – všetky skrátime na 4 – 6 očiek – všetky zamrznuté a suché výhonky odstrániť. Prezimovanie: Prihrnieme zeminu a prikryjeme čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené