Biely ťahavý muškát Alpina (3)
Biely ťahavý muškát Alpina (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Biely ťahavý muškát Alpina (3)

Pelargonium weiss - Číslo tovaru 6602651
Obsah balenia:3 ks
Biely kvetinový vodopád s jemným ružovým nádychom, tmavočerveným očkom. Dodávame plne zakorenené, extra silné, kvetuschopné rastliny v starostlivo zabalených špeciálnych črepníkoch. Ťahavé muškáty potrebujú k ideálnemu kvitnutiu dostatok živín, teda pravidelné prihnojovanie.
5,70 € / balenie
1. balenia od: 5,70 €/ balenie
2. balenia od: 5,20 €/ balenie
4. balenia od: 5,05 €/ balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - December koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia apríl, máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - December koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20-30
Farba bielá
V kontajneri áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, vzdušné a teplé PÔDA: Dobrá kvetinová zemina HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom napr. našim Dustar ZÁLIEVKA: Podľa potreby a počasia. Na slnečnom stanovisku je potreba vody vyššia, avšak je dôležité zabrániť premokreniu, ktoré je často horšie ako sucho. POTREBA MIESTA: 6 – 8 rastlín na 1 m RAST: Previsnutý, tvorí veľmi dlhé výhonky KVETY: Biele, zvädnuté kvety neustále odstraňujeme DOBA KVITNUTIA: Od apríla do neskorej jesene PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorný, jednoročný. Prezimovanie je možné na svetlom a chladnom mieste – obmedzene zalievame, vo februári skrátime a prenesieme na teplejšie a svetlejšie miesto – podľa potreby zalievame. Po troch zmrznutých svätých opäť umiestnime von (druhá polovica mája).
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené