Rubina Royal malina (2)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Rubina Royal malina (2)

Číslo tovaru 4407216
Obsah balenia:2 ks
Tmavočervená malina s intenzívnou chuťou. Stredne veľké, lesklé plody. Vynikajúca pre čerstvú spotrebu a mrazenie. Odolná voči chorobám a škodcom.
20,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia marec, apríl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Doba dozrievania jún začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150-200 cm
STANOVISKO: slnečné, teplé a chránené proti vetru PÔDA: humózna, sypká, radšej hlinitá. ZÁLIEVKA: V lete dávať pozor na dostatočnú zálievku, obzvlášť pri pestovaní v nádobe zabrániť premokreniu. Vrstva mulča (lístie, pokosená tráva) pri koreňoch pomáha udržať vlhkosť v pôde. HNOJENIE: marec/apríl, 1x hnojivom na bobuľoviny. VÝŠKA: 1,00 - 1,50 m POTREBA MIESTA: cca 50 - 80 cm RAST: Bujný PLODY: Oválne, tmavo červené plody REZ: Po zbere odrežeme vynesené prúty, mladé výhonky ponecháme, plodí na 2-ročnom dreve. PREZIMOVANIE: Nanesieme mulčovaciu vrstvu ako ochranu pred vyschnutím pôdy.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené