Queen Elisabeth, ruža v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Queen Elisabeth, ruža v kontajneri

Rosa hybrid 'Queen Elisabeth' - Číslo tovaru 2234745
Obsah balenia:1 ks
Jedna z najsilnejších, najzdravších ruží s bujným kvitnutím. Prekrásna aj ako živý plot. Doba kvitnutia jún – november. Dorastie do výšky 120 - 150 cm.
10,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Rezané kvety áno
Farba ružová (pink)
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
Stanovisko: Slnečné, vyvarujte sa chladných a mokrých stanovísk Pôda: Hlboko nakyprená, hlinitá, výživná Výsadba: Korene skrátime, na 6 – 10 hod. namočiť do vody, skrátiť výhonky, vykopať veľkú výsabovú jamu, štep by mal byť zakrytý asi 5 cm zeminou. Hnojenie: Dlhodobo pôsobiace hnojivo na ruže alebo pri pestovaní v nádobách tekuté hnojivo. - Dlhodobo pôsobiace: len 1x na jar - Hnojivo na ruže: 1x na jar a 1x v polovici júla - Tekuté hnojivo: od jari 1x týždenne Najneskoršie od augusta už nehnojíme, aby konáre do zimy vyzreli. Potreba miesta: cca 50cm Kvety: Jún – možnô až do novembra Ružové Rez: Na jar po odkrytí treba vykonať rez pre aktiváciu rastu nových výhonkov. Odstránime aj staré a zamrznuté výhonky. Výška: 60 – 80 cm Prezimovanie: Ruže na jeseň mierne zostrihneme, prihrnieme zeminou (nie rašelinou, tú ruže nemajú radi) a zakryjeme jedľovou čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené