Pavinič trojlaločný
Pavinič trojlaločný
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Pavinič trojlaločný

Parthenocissus quinquefolia engelmannii - Číslo tovaru 3331460
Obsah balenia:1 ks
Ide pomerne o nenáročnú popínavku, ktorá dobre znáša mestskú klímu. Výhonky môžu dosiahnuť dĺžku 10-15 m, nájde využitie na zazelenanie stien, múrov a stĺpov. Výsadba na slnečné, polotienisté, tienisté stanovisko.
12,41 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výška dospelej rastliny 500-1000 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotieň. PÔDA: Priepustná, nie suchá. Pri koreňoch prípadne vysadiť nízkymi trvalkami alebo pôdopokryvnými rastlinami. VÝŠKA: Cca 5 až 10 m. POTREBA MIESTA: Cca 1 m. RAST: Rýchlo rastúca popínavá rastlina. LISTY: Zelené, na jeseň nádherné červené sfarbenie listov. KVETY: Sotva viditeľné. PLODY: Nejedlé. REZ: Len ak je nutný na ohraničenie rastu. Skracovať od mája do septembra. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, opadavá rastlina.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené