Tuja smaragdová (3)
Tuja smaragdová (3)
Tuja smaragdová (3)
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Tuja smaragdová (3)

Thuja occidentalis 'Smaragd' - Číslo tovaru 3351189
Obsah balenia:3 ks
Aj bez rezu dorastie do pekného, mierne kužeľovitého, stĺpovitého tvaru. Táto trvalka je vynikajúcim živým plotom. Mladá kontajnerovaná rastlina. Veľkosť pri dodaní: 20-30 cm.
17,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 30
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 400 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: slnečné až polotienisté, pokiaľ možné chránené pred zimou a vysušujúcim vetrom. PÔDA: Hlboká, vlhká, priepustná, piesočnato-hlinitá, bohatá na živiny, vápenatá. HNOJENIE: 1x ročne na jar hnojivom na živé ploty. Prvé hnojenie až keď rastliny povyrastú. VÝŠKA: Kužeľovitý rast, 4 m, šírka môže byť upravená rezom - až rastliny dostatočne zakorenia, asi 2. - 3. rokom, narastá od 20 – 40 cm. Výšku môžeme regulovať podľa vlastných požiadaviek. ŠÍRKA: 1 m – 1,8 m , môže sa upraviť rezom na 60 – 70 cm PRIESTOR: Pre živé ploty 30 - 40 cm IHLIČIE: Mäkké, husté, machovo zelené s neutrálnou vôňou, celoročne s rovnakou farbou. REZ: Jún – júl, využijeme krátky vegetačný pokoj, nestrihať staré konáre! Malo by sa strihať do kužeľovitého tvaru, hore užšie, dole širšie, len vtedy bude dostatok svetla aj pre spodné dlhé konáre. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, ihličie trochu stmavne, pôdu okolo rastliny mulčujeme.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené