4 okrasné kry Vtáčie hody
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

4 okrasné kry Vtáčie hody

Sorbus edu.+Sambucus nig.'Haschberg'+Symphoricarpos x do.'Mother of Pearl'+Pyracantha 'Mohave' - Číslo tovaru 3350974
Obsah balenia:4 ks
Živý plot "Vtáčie hody". Zostava týchto štyroch druhov krov sa postará o to, aby plot nezdobil iba kvetmi, ale aj plodmi. Dekoratívne bobule sú obľúbenou maškrtou vtákov - vaša záhrada sa teraz môže stať ozajstným vtáčím rajom! Veľkosť pri dodaní asi 40 – 60 cm. Dodávame silné, kontajnerované rastliny. 1x Hlohyňa šarlátová 1x Imelovník 1x Baza červenolistá 1x Jarabina
56,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 80
Výška dospelej rastliny 250-300 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Priepustná, bežná záhradná zemina HNOJENIE: 1x na jar hnojivom na okrasné stromy ZÁLIEVKA: podľa potreby a počasia VÝŠKA: Možno až 2,5 - 3 m RAST: kríčkový VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 80 cm – pri pestovaní ako živý plot LISTY: Hlohyňa je stálozelená Baza, Imelovník a Jarabina sú opadavé KVETY: Biele alebo ružové KVITNUTIE: jún PLODY: bobule ( Imelovník je mierne jedovatý) – rastú na jednom až viacročnom dreve REZ: Dobre znáša rez, najlepšie na jar PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorné, pri stále zelených druhov, môže ojedinele dôjsť poškodeniu listov mrazom.
Naposledy zobrazené