Brečtan popínavý Glacier
Brečtan popínavý Glacier
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Brečtan popínavý Glacier

Hedera helix "Glacier" - Číslo tovaru 3342797
Obsah balenia:3 ks
Popínavá, stále zelená rastlina. Listy majú striebristé okraje a tmavozelený stred, ktorý vytvára efektný kontrast. Dorastá do výšky 3-4 metre. Nenáročná, mrazuvzdorná rastlina vhodná aj pre tienisté stanovištia. Môže sa pestovať aj ako pôdopokryvná alebo ako popínavá rastlina na plot alebo stenu.
8,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výška dospelej rastliny 400 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Východné, severné a severozápadné steny, popr. predpestované nízke kríky na zatienenie koreňov. (Na veľmi slnečnom stanovisku sa na základe vysokého záhrevu múrov nemusia vytvoriť na výhonkoch žiadne úchytné korene. Tiež porézna omietka s hrubým povrchom môže brániť prichyteniu.) HNOJENIE: Nie je nutné, mulčovať lístím, pokosenou trávou a kompostom, na jar túto vrstvu neodstraňovať, dávame tým rastline prírodné živiny. POTREBA MIESTA: Na pokrytie plochy: 2 brečtany na 1 – 1,5 m. Prvé 2 roky rastie veľmi pomaly, potom sa rast značne zrýchli. VÝŠKA: 4 m niekedy aj viac KVETY: nenápadné KVITNUTIE: Kvitne prvýkrát až po niekoľkých rokoch. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, vždyzelený.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené