Anasta cukrový melón (2)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Anasta cukrový melón (2)

Cucumis melo - Číslo tovaru 6686623
Obsah balenia:2 ks
Stredne skorá odroda melónu. V našich podmienkach sa pestuje najmä v skleníkoch alebo fóliovníkoch. Odroda je odolná voči chorobám a tvorí až 1,5 m dlhé plazivé výhony. Plody sú okrúhle, svetlo žlté až šedé s tmavo zelenými pruhmi. Dužina je sýto oranžová. Váži 1 -3 kg. Chuť je sladká, lahodná a šťavnatá. Dôležité je nechať melón správne vyzrieť, zrelé plody majú výraznú vôňu a chuť. Cukrový melón je považovaný za veľmi hodnotnú zeleninu, obsahuje veľké množstvo vitamínu C, karotén, cukrov aj dietetických látok. Pestuje sa na priamy konzum v surovom stave
11,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Doba dozrievania júl začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 40 cm
STANOVISKO: Slnečné, chránené a teplé. PÔDA: Piesočnatá, humózna a bohatá na živiny, obohatená kompostom. HNOJENIE: 1x týždenne tekutým hnojivom. ZÁLIEVKA: Hojná, ale zaistiť odtok prebytočnej vody. KVETY: Samčie a samičie kvety na jednej rastline. Samosprašný. PLODY: Sladké, sýto oranžová dužina. ZBER: August až október. PREZIMOVANIE: Jednoročná rastlina.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené