Picolino koktejlové paradajky (2)
Picolino koktejlové paradajky (2)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Picolino koktejlové paradajky (2)

Číslo tovaru 6685651
Obsah balenia:2 ks
Mimoriadne aromatický, úrodný druh so stredne veľkými plodmi. Vynikajúca odroda, ktorá sa v spotrebiteľských testoch umiestňuje na vysokom stupni rebríčka, vďaka predovšetkým svojej silnej, korenistej chuti. Žiarivo červené plody sa dobre krájajú, nie sú však tvrdé. Skoré dozrievanie, vysoké výnosy. Dodávame silné rastliny v 10,5 cm črepníku.
23,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Júl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Júl koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50-60
Doba dozrievania jún koniec
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: Slnečné a chránené PÔDA: Humózna, priepustná HNOJENIE: Organické kopletné hnojivo alebo špeciálne hnojivo na rajčiny. Dávať pozor na dávkovanie! VÝŠKA: Asi 1,5 m POTREBA MIESTA: 60 - 80 cm KVETY: biele KVITNUTIE: Od júna do septembra PLODY: Stredne veľké ZBER: Od júla do septembra PREZIMOVANIE: Jednoročná rastlina, nie je zimovzdorná. TIP: Najviac rajčinám prospieva, keď sú chránené pred dažďom fóliou, sklom alebo prístreškom.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené