Mandľa Supernova v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Mandľa Supernova v kontajneri

Prunus amygdalus - Číslo tovaru 4435187
Obsah balenia:1 ks
Jedna z najlepších odrôd talianskych mandlí. Samosprašná, s vysokou úrodnosťou, odolná voči chorobám. Plody stredné až veľké, vynikajúcej chuti. Dozrieva v septembri. Dodávame v kontajneroch.
34,79 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február koniec - November koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby Február koniec - November koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 350
Doba dozrievania september začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 300 cm
STANOVISKO: Slnečné, svetlé, pri stene alebo u pergoly, najlepšie orientované na západnej strane, kam by dopadalo slnko počas doby kvitnutia až popoludní. PÔDA: Mierne vápenitá, priepustná, skôr suchšia. HNOJENIE: Oblasť koreňov okolo kmeňa mulčovať, (tráva, lístie) 2x ročne. Ďalšie prihnojovanie už potom nie je nutné. VÝŠKA: Asi 2-3 m POTREBA MIESTA: 3-4 m2 KVETY: Prvé kvety a ovocie od 4. až 5. roku pestovania Chráňte pred jarnými mrazíkmi, v prípade potreby zakryť netkanou textíliou Všeobecne je samoopelivá, opeľovanie hlavne čmeliakom. Ak je v čase kvitnutia príliš zima k opeleniu nedôjde a mandľa neplodí. Broskyňa v okolí, ktorá kvitne v rovnakom čase, je dobrým opeľovačom. PLODY: V septembri, jedlé mandle, ktoré majú tvrdú škrupinu. Zber madlí trasením. REZ: Na jar odstrániť omrznuté vetvy. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná do -20 °C Zle znáša zmeny teplôt (napr. mrazivé noci a ranné slnko, plusové a mínusové teploty v rýchlom slede po sebe) Odolné mrazu sú iba drevnaté časti. Zmrznuté výhony na jar odstrániť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené