Zimná jabloň Cox Orange v tvare-U
Zimná jabloň Cox Orange v tvare-U
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Zimná jabloň Cox Orange v tvare-U

Malus domestica 'Cox Renette' - Číslo tovaru 4434197
Obsah balenia:1 ks
Vynikajúca zimná odroda. Stredne veľké, chrumkavé a šťavnaté plody. Farba je žltá na slnečnej strane oranžová, až červená. Zber v polovici septembra. Plody su skladovateľné až do februára. Vhodným opeľovačom je napr. odroda Elstar.
71,61 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Október stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby Október stred - Apríl koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania september začiatok
Výška dospelej rastliny 250 cm
Stanovisko: Slnečné, chránené Pôda: Výživná, priepustná, humózna Hnojenie: Na jar viaczložkovým hnojivom na ovocné stromy (dávajte pozor na dávkovanie) Zálievka: podľa potreby a poveternostných podmienok Výška: Asi 2,5 metra, potreba miesta asi 1 meter Kvety: biele apríl/máj, od 2-3 roku pestovania Vhodný opeľovač: napr. odroda Elstar Plody: Stredne veľké, žltozelená základná farba a oranžová až tmavo červená krycia farba. Zber: Od polovice septembra do začiatku októbra Konzumná zrelosť: október – marec Rez: Bočné výhonky skracovať hneď za 2. – 3. očkom. Výšku môžete skracovať podľa vlastných požiadaviek. Prezimovanie: Zimovzdorná, u koreňov zakryť lístím alebo posekanou trávou. Pri výsadbe je potrebné ku stromu upevniť opornú tyč a nechať tam tak dlho, pokiaľ strom dostatočne nezosilnie.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené