Jablkové dueto (Idared+Golden)
Jablkové dueto (Idared+Golden)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Jablkové dueto (Idared+Golden)

Malus domestica - Číslo tovaru 4420996
Obsah balenia:1 ks
Dve odrody vynikajúcej kvality na jednom strome, ktoré sa navzájom opeľujú. Golden: zlatožlté jablká dozrievajúce začiatkom októbra. Idared: dozrieva v septembri, plody červenej farby.
33,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Október stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby Október stred - Apríl koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300
Doba dozrievania október stred
Výška dospelej rastliny 250-300 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, chránené. Ak je to možné, nepestovať na južnej strane, jablone potrebujú vyššiu vzdušnú vlhkosť. PÔDA: Hlinitá, výživná, humózna. HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy, oblasť u koreňov niekoľkokrát behom roka mulčujeme. VÝŠKA: cca 2,5 – 3,00 m POTREBA MIESTA: asi 3 m KVETY: Prvé kvety a tvorba plodov je možná už od 2. roku pestovania OPELENIE: Odrody sa vzájomne opeľujú REZ: Ako u iných ovocných stromoch PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná POZNÁMKA: Pri sadení pridáme ku stromu opornú tyč, ktorý tam necháme tak dlho, pokiaľ rastlina bude mať silný kmeň.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené