Hruškové dueto v kontajneri
Hruškové dueto v kontajneri
Hruškové dueto v kontajneri
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hruškové dueto v kontajneri

Pyrus communis - Číslo tovaru 4420807
Obsah balenia:1 ks
Dve vzájomne opeľujúce, vynikajúce odrody na jednom strome: Wiliamsova: dozrieva koncom augusta, s bohatou úrodou, šťavnatá odroda. Clappova: červenej farby, dozrieva začiatkom augusta, letná hruška s bohatou úrodou.
41,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300-400
Doba dozrievania august začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 250-350 cm
STANOVISKO: Chránené, slnečné, teplé. Chladné a vlhké počasie v týždňoch pred dozrievaním by mohlo nepriaznivo ovplyvniť kvalitu plodov. PÔDA: Hlboká, bohatá na živiny, mierne kyslá HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dbať na dávkovanie) VÝŠKA: 2,5 - 3 m POTREBA MIESTA: 2,5 - 3 m RAST: Kompaktný KVETY: Prvé kvety a tvorba plodov je možná od druhého roku OPELENIE: Vzájomne sa opeľujú PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorné, oblasť koreňov mulčujeme vrstvou lístia alebo rezanej trávy. POZNÁMKA: Pri výsadby umiestnime ku stromu opornú tyč, ktorý tam necháme tak dlho pokiaľ rastlina nevytvorí silná kmeň (môže to trvať ak niekoľko rokov). Nie je vhodné pestovať v blízkosti tují a ihličnanov, možnosť napadnutia hrdzou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené