Kordia čerešňa s voľným koreňom
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Kordia čerešňa s voľným koreňom

Prunus avium 'Kordia' - Číslo tovaru 4426099
Obsah balenia:1 ks
Obrovské, šťavnaté a pevné plody, príjemne sladkej chuti a tmavo červenej až čiernej farby. Skoré dozrievanie, neopadáva. Má priamy rast a dobre sa rozvetvuje. Čas dozrievania: koncom júna, začiatkom júla. Všetky ostatné odrody sú vhodné na jej opelenie.
32,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

STANOVISKO: Slnečné, môže byť chránené. PÔDA: Priepustná, hlinitá, zamedziť premokrenie HNOJENIE: 1x na jar hnojivom na ovocné stromy VÝŠKA: asi 3 m POTREBA MIESTA: okolo 4-6 metrov REZ: Najlepšie odborný rez – doporučujeme knihu – rez ovocných stromov. Priebežne skracovať hlavné výhonky na cca 2,5 metra, kvôli zastavenia rastu do výšky. KVETY: Prvé kvety v 2. – 3. roku po vysadení Nie je samosprašná, dobré opeľovače sú iné odrody čerešní DOZRIEVANIE: na prelome júla/augusta. PLODY: Tmavočervené chrumkavé čerešne PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, oblasť okolo stromov mulčovať POZNÁMKA: Pri výsadbe k stromu pridáme oporný kôl, ktorý ponecháme tak dlho, pokiaľ rastlina nevytvorí silný kmeň.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené