Plochá broskyňa Sugar Baby, s voľným koreňom
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plochá broskyňa Sugar Baby, s voľným koreňom

Prunus persica 'Sugar Baby' - Číslo tovaru 4485587
Obsah balenia:1 ks
Toto mimoriadne sladké, šťavnaté ovocie vám ponúka nezabudnuteľný zážitok. Kto už ochutnal túto plochú špecialitu, rozpráva v superlatívoch o jej vynikajúcej, intenzívnej aróme. Dekoratívny stromček Vám od apríla do začiatku mája učarí prekrásnymi kvetmi a v auguste odmení bohatou úrodou. Mrazuvzdorná, silná odroda vhodná predovšetkým na slnečné stanovisko. Pekne sa vyníma aj v nádobe na balkóne alebo terase. Dodávame silné, asi 70 – 80 cm. Samoopelivá
15,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Október stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby Október stred - Apríl koniec
Výsadbová vzdialenosť (cm) 400
Doba dozrievania august začiatok
Výška dospelej rastliny 300-400 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté a chránené PÔDA: Odporúča sa záhradná pôda s prímesou kompostu. HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dbať na dávkovanie) RAST: Polovysoký rast s bujnou korunou KVETY: Na jar v apríli/máji, ružové Prvé kvety a zber najskôr od 2. roku pestovania. PLODY: Plochý tvar ZBER: júl až august REZ: Pravidelným tvarovacím rezom udržujeme kompaktný rast a pravidelne odstraňujeme staré drevo a korunu presvetľujeme. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná Nádobu postaviť na chránené miesto, popr. obaliť. Podľa počasia je nutná príležitostná zálievka. Pestovanie v nádobe je možné 3 – 4 roky, potom sa odporúča rastlinu presadiť do voľnej pôdy.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené