Rubino broskyňa v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Rubino broskyňa v kontajneri

Prunus persica 'Rubino' - Číslo tovaru 4432572
Obsah balenia:1 ks
Vinohradnícka broskyňa s červenou dužinou. Znovuobjavená pradávna pochúťka: vďaka výbornej aróme si ju cenili už aj starí Číňania a nadnes si podmanila aj vyššiu gastronómiu. Vinohradníci ju s obľubou pestujú na vinohradoch. Tento nízky, dekoratívny stromček okrem toho, že pričaruje do Vašich záhrad atmosféru Stredomoria, Vás obdarí aj aromatickým ovocím s tmavočervenou dužinou. V čerstvom stave osviežuje, pri použití na prípravu dezertov a likérov zaboduje výraznou farbou a arómou. Na jeseň zdobí stromček krásne fialovočervené lístie. Bohato rodiace, samoopelivé Rubino je nenáročné na pôdu. Dozrieva začiatkom augusta. Dodávame v kontajneroch.
37,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300
Doba dozrievania august koniec
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Teplé a chránené PÔDA: Dobrá záhradná zemina, vlhká, premokrenie škodí HNOJENIE: 1x na jar hnojivom na ovocné stromy VÝŠKA: 2,5 – 3 m POTREBA MIESTA: Asi 3 m LISTY: sýto zelené KVETY: Apríl, ružové – samosprašná PLODY: Červené – aj zvnútra, menšie než bežné odrody, dozrievajú v auguste, dužina sa ťažko oddeľuje od kôstky REZ: Odborný rez je potrebný JESEŇ: Lístie sa sfarbí do červena PREZIMOVANIE: Zimovzdorná Mulčovať lístím alebo posekanou trávou POZNÁMKA: Pri sadení dať ku stromu opornú tyč a ponechať tak dlho, pokiaľ kmeň nezosilnie ( to môže trvať aj niekoľko rokov)
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené