Jahody Rimona (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Jahody Rimona (3)

Fragaria x ananassa 'Rimona' - Číslo tovaru 4441991
Obsah balenia:3 ks
Skvelé, chutné jahody z balkóna, terasy, črepníka alebo debny. Táto odroda vás poteší cez leto, ba až do neskorej jesene veľkým množstvom čerstvého ovocia. Dodávame v 8 cm črepníkoch. Dobre zakorenené rastliny, výživná pôda, prvotriedne balenie.
10,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: od začiatku August

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby od začiattku August
Výsadbová vzdialenosť (cm) 20
Doba dozrievania jún začiatok
V kontajneri áno
STANOVISKO: Svetlé a slnečné PÔDA: Dobrý kompost, prípadne dobrá kvetinová pôda s vysokým podielom rašeliny. HNOJENIE: 3 až 4 týždne po výsadbe špeciálnym hnojivom na jahody, potom každých 6 týždňov prihnojovať. ZÁLIEVKA: Od apríla do októbra udržiavať pôdu vlhkú. Aj krátke obdobie sucha môže zabrániť vývinu šľahúňov a samotných plodov. POTREBA MIESTA: 6 rastlín na 1 m; prípadne 1 – 2 rastlíny na nádobu KVETY / PLODY: Kvitne a rodí od júna/júla až do októbra. Po uplynutí dvoch rokov sú popínavé jahody, rovnako ako všetky druhy jahôd, natoľko vyčerpané, že sa ďalší kultivačný rok nevyplatí. REZ: Po zbere odstrihnúť šľahúne na materskej rastline. PREZIMOVANIE: Nádobu s rastlinou umiestniť na chránené miesto. Pri skladovaní vonku sa doporučuje rastlinu príležitostne zavlažovať a nádobu dostatočne obaliť, aby bola chránená pred mrazom.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené