Muškát „Pölöskei“
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Muškát „Pölöskei“

Vitis vinifera 'Pölöskei' - Číslo tovaru 4415412
Obsah balenia:1 ks
Dozrieva v polovici septembra. Odolný voči hubovým chorobám. Oválne, zelenobiele bobule, mäsitá dužina jemnej muškátovej chuti.
12,10 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Výsadbová vzdialenosť (cm) 100
Doba dozrievania september začiatok
STANOVISKO: Južná – juhozápadná strana, pokiaľ možno chránené a teplé. Pergola atď… PÔDA: Hlboká, obsahujúca vápnik a priepustná. PESTOVANIE: Pri pestovaní skracujeme na 3 púčiky. V priebehu leta z nich vznikajú ďalšie výhonky, tie vyväzujeme, tvoria sa bočné výhonky, tieto púčiky sú plodiace – plody (hrozná) sa tvoria len na týchto mladých výhonkoch, ktoré rastú z dvojročného dreva. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Asi 1,5 m. HNOJENIE: Pri dobrej pôde každé 2 roky organickým hnojivom ZBER: August/september REZ: 1. rok zostrihať 1. zimu (koniec secembra/začiatok januára) skrátime výhonky tak aby na každom výhonku zostali aspoň 3 očká. 2. rok vyraší hrozno zo všetkých očiek, výhonky v júli vyväzujeme k opore 2. zimu hlavný kmeň skrátime asi na 75 cm a výhonky na polovicu PREZIMOVANIE: Chrániť miesto štepenia.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené