Vanilka pravá
Vanilka pravá
Vanilka pravá
Vanilka pravá
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vanilka pravá

Vanilla fragrans - Číslo tovaru 6690627
Obsah balenia:1 ks
Patrí do čeľade orchideí. Vytvára asi meter dlhé úponky. Ideálna ako izbová rastlina v závesnom črepníku alebo v nádobe s opornou mriežkou. Viacročná. Vanilkové struky sa vyvinú zo žltých kvetov kvitnúcich v lete. Opelenie sa vykonáva ručne - čnelka sa opatrne nahne smerom dole a na bliznu sa jemným štetcom nanesie peľ. Dodávame silné rastliny v 12 cm črepníku.
9,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Doba dozrievania júl začiatok
Stanovisko: Izbová rastlina, teplé, svetlé a polotienisté. Žiadne priame slnko. Pôda: Bežná kvetinová zemina Hnojenie: Každé 3 týždne tekutým hnojivom Výška/rast: Rastlina je vhodná do závesného kvetináča alebo kvetináča s oporou na popínanie – tvorí dlhé výhonky, ktoré môžu dosiahnuť dĺžku niekoľko metrov. Listy: Pevné, dužinaté Kvety: Žlté, staršie rastliny kvitnú v lete Plody: Struky – zelené, postupne zožltnú a zhnednú. Vnútri je lepkavý obsah (semienka) s typickou vôňou. Opeľovať ich treba ručne – čnelka sa opatrne nahne smerom dole, a na bliznu sa jemným štetcom nanesie peľ, pokiaľ nie je kvet opelený tak opadne Extra tip: Pri vysokej vlhkosti vzduchu sa rastliny cítia dobre, čím je teplejšie a vlhko, tým lepšie.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené