Malina Raspbeary na kmeni
Malina Raspbeary na kmeni
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Malina Raspbeary na kmeni

Rubus idaeus 'Raspbeary' - Číslo tovaru 4400570
Obsah balenia:1 ks
Zimovzdorná malina na kmeni prináša svoje supersladké, aromatické plody počas celého leta až do neskorej jesene. Vďaka stromčekového tvaru sa plody ľahko zbierajú. Môže sa pestovať v záhrade alebo v nádobe na terase.
43,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Doba dozrievania jún začiatok
Výška dospelej rastliny 120-150 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené proti vetru. PÔDA: Mierne kyslá, dobre priepustná a humózna pôda. V lete dávať pozor na dostatočnú zálievku. Vrstva mulča (lístie, rezaná tráva) pri koreňoch pomáha udržať vlhkosť v pôde. Pri pestovaní v nádobe zabrániť premokreniu. HNOJENIE: Marec/apríl 1x hnojivom na bobuľoviny. VÝŠKA: 120 - 150 cm POTREBA MIESTA: Kruhový priestor s priemerom až 80 cm. RAST: Na kmeni PLODY: Oválne sladké a šťavnaté plody. Malina plodí na jednoročných aj viacročných výhonkoch. REZ: Nie je potrebný rez v prvých 1-2 rokoch. Ak po niekoľkých rokoch výhonky príliš vyrastú, zrežte späť na 50 cm. Ak je pestovaný v črepníku, po 1. roku ju treba presadiť do 10 l nádoby. PREZIMOVANIE: Nanesieme mulčovaciu vrstvu ako ochranu pred vyschnutím pôdy. U mladých rastlín sa odporúča ako ochrana pred mrazom obaliť kmeň napr. vrecovinou alebo slamou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené