Rokula egreš, kmeňový
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Rokula egreš, kmeňový

Ribes uva-crispa Rexrot® - Číslo tovaru 4412111
Obsah balenia:1 ks
Tmavo červené plody, ktoré sú veľké, oválne, šťavnaté a sladké. Ich výhodou sú, že sú takmer hladké, bez nepríjemných chĺpkov. Vhodné pre priamu konzumáciu ale i k ďalšiemu zpracovaniu. Priemerná úroda u 4 ročných rastlinách 6-7 kg plodov. Neskoré dozrievanie. Zvýšená odolnosť proti múčnatke. Samosprašná.
20,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100 - 120
Doba dozrievania júl začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 120-150 cm
STANOVISKO: Svetlé, ak je to možné nie na priamom slnku. PÔDA: Hlboká, stredne ťažká, bohatá na živiny, korene ležia tesne pod povrchom pôdy, v ľahkých pôdach dbať na dostatočnú zálievku. POTREBA MIESTA: asi 1,5 m HNOJENIE: Po zbere prihnojiť špeciálnym hnojivom určeným k starostlivosti o bobuľoviny, tak podporíte tvorbu kvetov v nasledujúcom roku. Na jar vyžaduje prihnojiť – mulčovať. ZBER: Od konca júla (stredne neskorá). PREZIMOVANIE: V prvom roku sa odporúča chrániť rastlinu pred zimou lístím a čečinou, neskôr nie je ochrana potrebná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené