Černica Black Bromba (2)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Černica Black Bromba (2)

Rubus frut. Black Bromba 'Bigandearly' - Číslo tovaru 4407234
Obsah balenia:2 ks
Odroda Black Bromba s mimoriadne vysokou úrodnosťou. Extra veľké, krásne a chutné šťavnaté plody majú sladkú korenistú chuť. Je veľmi odolný proti mrazom a chorobám.
21,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 80-100
Doba dozrievania august začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, vlhká, humózna. HNOJENIE: Pravidelne prihnojovať. ODSTUP RASTLÍN: Cca. 80 – 100 cm. RAST: Krovité. PLODY: Má veľké, lesklé a pevné. Dozrievajú od augusta do októbra. Chuť je sladká, korenená a šťavnatá. REZ: Prvým rokom po výsadbe na jar vybrať iba 5-6 najsilnejších šľahúňov a skrátiť ich na polovicu. Zvyšné výhony odstrániť. V nasledujúcich rokoch odstraňovať staré, zaschnuté alebo poškodené výhony. ZIMA: Mrazuvzdorný, mulčovať pri koreňoch.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené