Stračonôžka Pacific Giant Mix (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Stračonôžka Pacific Giant Mix (3)

Delphinium Pacific Giant - Číslo tovaru 1104904
Obsah balenia:3 ks
Farebné kvety sú veľmi atraktívne a vynímajú sa v každej záhrade. Dorastajú do výšky 100 až 150 cm. Kvitnú od júna do augusta. Vysádzajte na slnečné až polotienisté stanovište. Pôda by mala byť priepustná, vlhká a výživná. Kvitnúce stonky je vhodné vyviazať k opore, aby sa nezlomili. Odkvitnuté kvety pravidelne odstraňujte, podporíte tým tvorbu nových pukov. Pred zimou rastlinu zrežte a zakryte čečinou. Vhodná ako solitér aj do skupinovej výsadby. Mrazuvzdorná do -34 ° C. Zmes farieb.
12,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: Pokiaľ možno slnečné a chránené pred vetrom. PÔDA: Bohatá na živiny a dobre priepustná. HNOJENIE: Od apríla do júla, každé 3 týždne tekutým hnojivom. VÝŠKA: Kvetná stonka môže dorásť až do 1,5 m. Pri pestovaní priviazať k tyči. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 70 – 90 cm RAST: Vzpriamený, hustá rozvetvená stonka. KVETY: 1. kvety - jún / júl. Po odkvitnutí skrátiť stonky až na 10 cm. 2. kvety – september / október. REZ: Trvalku presvetliť. Po poslednom kvitnutí kompletne celé stonky skrátiť až pri zemi. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené