Gloria Dei ruža
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Gloria Dei ruža

Rosa hybrid 'Gloria Dei Peace' - Číslo tovaru 2204607
Obsah balenia:1 ks
Voňavá! Najznámejšia z ruží! Kvety sú zlatožlté, lupienky na okrajoch s nádychom jemnej ružovej. Listy sú žiarivé, tmavozelené. Rastlina sa vyznačuje silným rastom, je odolná. Dorastá do výšky 80 - 100 cm.
7,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: September stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október, november
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby September stred - Apríl koniec
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Rezané kvety áno
Voňavé áno
Farba žltá (oranžová)
Výška dospelej rastliny 60-80 cm
STANOVISKO: Slnečné, vyvarujte sa chladných a mokrých stanovísk PÔDA: Hlboko nakyprená, hlinitá, výživná KVETY: Jún – november, zlatožlté, lupienky na okrajoch s nádychom jemnej ružovej VÝSADBA: Korene skrátime, na 6 – 10 hod. namočiť do vody, výhonky skrátiť, vykopať veľkú výsadbovú jamu, štep by mal byť zakrytý asi 5 cm vrstvou pôdy HNOJENIE: Dlhodobo pôsobiace hnojivo na ruže alebo pri pestovaní v nádobách tekuté hnojivo. - Dlhodobo pôsobiace: len 1x na jar - Hnojivo na ruže: 1x na jar a 1x v polovici júla - Tekuté hnojivo: od jari 1x týždenne. Najneskoršie od augusta už nehnojíme, aby konáre do zimy vyzreli. POTREBA MIESTA: cca 50 cm KVETY: Jún – možné až do novembra, zlatožlté, na okrajoch s nádychom jemnej ružovej REZ: Na jar po odkrytí treba vykonať rez pre aktiváciu rastu nových výhonkov. Odstránime aj staré a zamrznuté výhonky. VÝŠKA: 80 - 100 cm PREZIMOVANIE: Ruže na jeseň mierne zostrihneme, prihrnieme zeminou (nie rašelinou, tú ruže nemajú radi) a zakryjeme jedľovou čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené