Hortenzia Schloß Wackerbarth
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hortenzia Schloß Wackerbarth

Hydrangea 'Schloss Wackerbarth' - Číslo tovaru 3317609
Obsah balenia:1 ks
V súčastnosti prežívajú záhradné hortenzie svoju renesanciu. Obľúbená, zaujímavá a nenáročná rastlina sa vracia späť do Vašej záhrady. Hortenzia ‚Schloß Wackerbarth‘ Vás upúta impozantnými trojfarebnými kvetmi v kombinácii zelenej, tmavoružovej a modrej farby. Pre udržanie žiarivej a intenzívnej farby hortenzia potrebuje kyslú pôdu s pH pod 5,5. Kvitne jún – október, dorastá do výšky 1 – 1,25 m.
14,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Rezané kvety áno
Farba viacfarebná (pestrá)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté a chránené pred vetrom PÔDA: Kyprá, humózna a bohatá na živiny, mierne kyslá (obohatená trochou rašeliny) alebo jednoducho pôda na rododendrony. HNOJENIE: Na jar pri rašení, dohnojíme pri tvorbe púčikov. Môžeme použiť hnojivo na rododendrony. Pozor na predávkovanie, čítajte pozorne návod. VÝŠKA: 1 - 1,5 m RAST: Kompaktný LISTY: zelené KVETY: Jún až október. Kvety menia farbu od žltej do červenej, s modrým očkom. REZ: Nie je potrebný, odstraňovať odkvitnuté kvety. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná – mladé rastliny zakryť čečinou. POZNÁMKA: Na slnečnom stanovisku treba zaistiť dostatočnú zálievku. Po daždi a nasledujúcom intenzívnom slnečnom žiarení sa môžu na listoch objaviť hnedé škvrny (spáleniny) – nemajú vplyv na ďalší vývoj rastliny.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené