Eukalyptus, stromček
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Eukalyptus, stromček

Eucalyptus gunnii Stamm - Číslo tovaru 3313809
Obsah balenia:1 ks
Extravagantná rastlina s príjemnou vôňou odpudzujúcou komáre a muchy. Striebristé listy sú v závislosti na ročnom období sfarbené do modra alebo dozelena. Eukalyptus sa môže pestovať aj v nádobe v zimnej záhrade. Staršie jedince sa môžu vysadiť do záhrady - zimovzdornosť do -20 stupňov. Eukalyptus dobre znáša rez, ideálne ku koncu leta. Výška kmeńa 60 cm.
46,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február koniec - Október koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Február koniec - Október koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Rezané kvety áno
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné a chránené PÔDA: S nízkym obsahom vápnika, neutrálna, vlhká, priepustná HNOJENIE: počas rastu 1x mesačne tekutým hnojivom STAROSTLIVOSŤ: Mierne, ale často zalievať, koreňový bal nesmie vyschnúť, nemá rád premokrenie. VÝŠKA: asi 1 m KMEŇ: Koncom leta sa kôra na kmeni môže lúpať (nie je to choroba) LISTY: Najprv guľaté a zelené, neskôr modro-zelené a podlhovasté so strieborným leskom. Príjemná vôňa tejto rastliny odpudzuje hmyz, takže sa často používa aj ako odpudzovač komárov, múch a molí. REZ: Na jeseň alebo v januári/februári, presvetľovanie a skracovanie dobre znáša PREZIMOVANIE: Mladé rastliny treba prezimovať v miestnosti bez mrazov alebo v zimnej záhrade. Staršie rastliny môžu byť už vysadené do voľnej pôdy. Vždy ich treba chrániť zakrytím čečinou, alebo prihrnúť k rastline zeminu. Mrazuvzdorné do -15 až -20°C, dobre chrániť a zakryť!!!
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené