Ibištek ružový
Ibištek ružový
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Ibištek ružový

Hibiscus syriacus 'Woodbridge' - Číslo tovaru 3301607
Obsah balenia:1 ks
Okrasný ker, ktorý bude svojimi kvetmi zdobiť vašu záhradu od polovice leta až do septembra. Obľubuje pôdu bohatú a živiny. Je vhodý ako soliter, aj ako živý plot.
19,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec začiatok - November koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec začiatok - November koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 80-100
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150-200 cm
STANOVISKO: Slnečné, chránené pred vetrom. Mladé rastliny chrániť pred prudkým slnkom, ktoré by mohlo spáliť listy aj kvety. PÔDA: Výživná, priepustná s podielom rašeliny. HNOJENIE: Mladé rastliny majú radi kyslejšiu pôdu (stačí primiešať rašelinu pri výsadbe). Ďalej prihnojovať na jar hnojivom pre tvorbu kvetov alebo 1x za týždeň univerzálnym tekutým hnojivom. ZÁLIEVKA: Rovnomerná, podľa potreby. REZ: Nie je potrebný. Omladzovací rez sa odporúča vykonávať na jar v dňoch bez mrazov. PREZIMOVANIE: Je mrazuvzdorný, ale prvé roky treba rastlinu chrániť pred mrazom mulčom alebo čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené