Bršlen japonský Bravo
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Bršlen japonský Bravo

Euonymus japonica 'Marieke' - Číslo tovaru 3301135
Obsah balenia:1 ks
Ker dorastajúci do výšky 1-1,5 metra so žltozelenými listymi. Veľmi dobre znáša rez, môže sa tvarovať podľa vlastných požiadaviek. Zimovzdorný, robustný, nenáročný. Slnečné alebo polotienisté stanovisko. Može vysádzať ako živý plot alebo aj ako solitér.
6,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Bohatá na živiny a humózna. HNOJENIE: Počas rastu tekutým hnojivom. VÝŠKA: Okolo 1 – 1,5 m. RAST: krovitý LISTY: Zelenožlté, panašované, lesklé. KVETY: Apríl, veľmi nenápadné, nie sú takmer vidieť. REZ: Tvarovací rez podľa ľubovoľnej potreby. Od polovice septembra už viac nestrihať, aby nedošlo k premrznutiu mladých výhonov. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný. Aby sa predišlo zamrznutiu mladých výhonov, odporúča sa mladé rastliny na zimu zakryť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené