Vŕba švajčiarska
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vŕba švajčiarska

Salix helvetica - Číslo tovaru 3307674
Obsah balenia:1 ks
Úzke, striebristé listy ihneď upútajú vašu pozornosť. Uprednostňuje slnečné až polotienisté stanovište. Vynikne ako solitér aj v kompozícii s inými okrasnými rastlinami. Kvitne v marci až apríli, jahňady sú sivobiele, neskôr žlté. Mrazuvzdorná. Nízky vrúbľovaný strom, výška kmeňa cca 60 cm.
30,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Priepustná, mierne vlhká a mierne kyslá. HNOJENIE: 1x na jar, hnojivom na okrasné rastliny. VÝŠKA: výška kmeňa 60-80 cm, výška rastliny 1,2 -1,5 metra, niekedy aj viac. LISTY: Spodná strana je svetlá, skoro biela, vrchná strana šedá/zelená. KVETY: Jahňady (sivé, neskôr žlté), marec-apríl. REZ: Tvarovací rez, po odkvitnutí. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, mladé rastliny odporúčame chrániť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené