Ibištek sýrsky
Ibištek sýrsky
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Ibištek sýrsky

Hybiscus syriacus - Číslo tovaru 3307594
Obsah balenia:1 ks
Okrasný opadavý ker, ktorý bude svojimi kvetmi zdobiť Vašu záhradu po celé leto. Vysádzajte na teplé, slnečné stanovište. Na zimu chráňte zakrytím. Dve farby - ružová, biela v jednom kvetináči.
16,39 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 80 - 100
Farba viacfarebná (pestrá)
Výška dospelej rastliny 150-200 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, chránené pred vetrom. Mladé rastliny chrániť pred prudkým slnkom, ktoré by mohlo spáliť listy aj kvety. PÔDA: Výživná, priepustná s podielom rašeliny. HNOJENIE: Mladé rastliny majú rady kyslejšiu pôdu (stačí primiešať rašelinu pri výsadbe). Ďalej prihnojiť na jar hnojivom na tvorbu kvetov alebo 1x za týždeň univerzálnym tekutým hnojivom. ZÁLIEVKA: Rovnomerná, podľa potreby. VÝŠKA: Asi 1, 5 - 2 m (podľa podmienok pestovania). RAST: Bujný, kríkovitý. KVETY: Ružové a biele KVITNUTIE: Júl - september/október. REZ: Nie je nutný. Prípadný tvarovací rez sa odporúča vykonávať na jar v dňoch bez mrazov. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, ale prvé roky treba rastlinu chrániť pred mrazom mulčom alebo čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené