Dulovec Red Trail
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Dulovec Red Trail

Chaenomeles superba 'Red Trail' - Číslo tovaru 3306880
Obsah balenia:1 ks
Mimoriadne veľkolepé, keď na jar hromadne kvitnú šarlátové kvety. Hustý, krovitý rast, tŕnistý, opadavý, dorastá do výšky cca. 1 m. Koncom leta dozrievajú jedlé, žlté ovocie, ktoré sa môžu konzumovať varené.
19,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia apríl, máj
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Doba dozrievania máj začiatok
Farba červená
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, teplomilná rastlina. PÔDA: Bežná záhradná zemina, mierne kyslá, nevyžaduje zvláštne nároky na pôdu. HNOJENIE: Podľa potreby môžeme použiť hnojivo na ovocné stromy. ZÁLIEVKA: Podľa potreby. VÝŠKA: 1 - 1,5 m. RAST: Ker, potreba miesta cca 80 cm. KVETY: Máj - jún, červené. Prvé kvety sa objavujú od 3. roku pestovania. PLODY: Vonné, hladké, malé a guľovité malvice. Žlto-oranžovej farby, majú podobné využitie ako dule. Šupka je tuhá, kožovitá. Dužina sa vďaka prírodnému obsahu pektínu používa najmä do marmelád, rôsolov, štiav. Je možné ich tiež použiť na prevoňanie bielizne. ÚRODA: Koniec septembra/október. REZ: Nie je nutný - podľa potreby je možné korigovať výšku a odstrániť staré konáre. Rez vykonávame v októbri alebo v marci. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, na zimu zakryť čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené