Imperata Red Baron
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Imperata Red Baron

Imperata cylindrica Red Baron - Číslo tovaru 1170342
Obsah balenia:3 ks
Elegantná okrasná tráva. Vytvára kompaktné trsy. Listy sú úzke, sýto zelené, konce listov sa sfarbujú do červena. Dorastá do výšky okolo 40 cm. Vysádzajte na slnečné stanovište do priepustnej, výživnej, mierne vlhkej pôdy. Čím viac slnka, tým výraznejšie budú vyfarbené listy. Mrazuvzdorný do - 20°C. Na zimu rastlinu zakryte vrstvou čečiny alebo suchých listov. Na jar rastlinu zastrihnite.
14,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 40 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté PÔDA: priepustná, humózna, bohatá na živiny, najlepšie piesočnatá HNOJENIE: Na jar kompostovaním alebo prihnojením organickým univerzálnym hnojivom Asihum. ZÁLIEVKA: Zalievajte pravidelne a dostatočne. Zemina v kvetináči by nikdy nemala úplne vyschnúť. Nesmie však dôjsť k podmáčaniu koreňov. RAST: vzpriamený VÝŠKA: cca 40 cm KVITNUTIE: v našich zemepisných šírkach okrasná tráva kvitne len zriedka alebo len ojedinele LÍSTIE: Na jar lístie spočiatku raší zelené. Až v priebehu letných mesiacov nastupuje typická červená farba listov, ktorá je čoraz intenzívnejšia. REZ: na jar (nie na jeseň) pred novým rastom zrežte tesne pri zemi PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, zakryte oblasť koreňov silnou vrstvou lístia alebo borovicových konárov. Pri výsadbe do nádoby sa odporúča okrasnú trávu prezimovať na mieste bez mrazu.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené