4 Kalokvety (2 modré + 2 biele)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

4 Kalokvety (2 modré + 2 biele)

Číslo tovaru 5561910
Obsah balenia:4 ks
Super ponuka! 4 Kalokvety: 2 ks modré + 2 ks biele. Patrí medzi najkrajšie cibuľoviny, ktoré sa možu pestovať v črepníku. Jej nápadné kvety sú veľmi dekoratívne. Vysádzajte na slnečné miesto. Najlepšie sa vyvíja v ľahkej pôde bohatej na živiny pri dostatočom zavlažovaní. Zazimujte na svetlom mieste bez mrazov pri teplote 5-10 stupňov.
12,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február začiatok - August koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia júl, august
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Február začiatok - August koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Výsadbová vzdialenosť (cm) 35-40
Rezané kvety áno
Výška dospelej rastliny 80 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Výživná, priepustná, pôda nesmie vyschnúť, rastlina má veľkú potrebu vody. KVETY: júl - august, modré a biele. HNOJENIE: od apríla 1x týždenne tekutým hnojivom spolu so zálievkou, hnojíme až do augusta. VÝŠKA: Pri optimálnych podmienkach dorastá až do 1m, na okolík vytvára okolo stovky malých kvietkov. PREZIMOVANIE: Zazimovať v chladnej, svetlej miestnosti - pravidelne zalievať. Pri prezimovaní v tmavej miestnosti sa rastlina zatiahne a nepotrebuje skoro žiadnu zálievku.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené